Tag dit telefonnummer med til udlandet

Med IP-telefoni fra Redspot får du en uendelig lang forlængerledning på din fastnet/IP-telefon og kan holde kontakt til familien i Danmark når du rejser eller flytter til udlandet uden at det koster dem eller dig ekstra.

Når du benytter IP-telefoni fra Redspot skal du have adgang til en bredbånds internetforbindelse og dit telefonnr. vil være knyttet til en eller flere af følgende:

  • en adapter som du tilslutter almindelige eller trådløse telefoner til (den løsning flest kunder benytter)
  • en ren IP-telefon
  • en software telefon på en PC, iPhone, Android og visse Nokia mobiltelefoner.

Uanset hvor du befinder dig har du dit danske nummer med dig og ringer til de samme lave Redspot takster som om du var i Danmark. Når nogen ringer dig op betaler de ikke ekstra fordi du er i udlandet men betaler kun deres normale fastnet takst.

Redspot har forskellige typer abonnementer der bl.a. giver gratis opkald til Danmark samt en stor del af verden. Se mere via linket i højre side. I vores netbutik finder yderligere informationer om IP-telefoner, adaptere og meget mere.

IP-Telefoni

Redspot IP-Telefoni (også kaldet bredbåndstelefoni) er telefoni som du kender det fra fastnet. Du kan bruge de samme telefoner, beholde dit telefonnummer og kan ringe samt modtage opkald som du plejer. En stor forskel er dog fleksibiliteten og prisen - du kommer til at spare rigtigt mange penge, men det gør vel ikke noget at der kan blive penge til forkælelse eller en rejse. Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge det udstyr jeg allerede har? Hvilket udstyr skal jeg ellers vælge? Hvor hurtigt kan mit nummer flyttes til Redspot? Er min internetforbindelse god nok? Få svar på disse og andre ofte stillede spørgsmål. Læs mere