Hvorfor Redspot

Der er mange gode grunde til at vælge Redspot og her kommer nogle styker.

Billigt

Spar op til 99% på dine opkald i forhold til traditionelle teleselskaber eller ring gratis til over 70 lande for en fast månedlig pris. Du ringer også gratis til alle Redspot kunder uanset hvor i verden de befinder sig. Redspot er derfor også kåret til "Bedste valg" af Penge & Privatøkonomi. Der er endvidere gratis opkald til danske mobiltelefoner på alle fastprisabonnementer - se detaljer og begrænsninger på de enkelte abonnementer. 

Frihed

Du vælger selv hvor og hvordan du vil benytte dit abonnement og er ikke bundet til en bestemt internetudbyder, adresse eller udstyr. Udstyr kan du frit vælge mellem adaptere til alm. telefoner, rene IP-telefoner, softphones på smarthones som iPhone, Android, Nokia og bærbare computere og tilslutte op til 10 stk. samtidigt. På de fleste abonnementer får du enda 2 linier så 2 personer kan tale i telefon samtidigt. Du kan også tage din telefon med i sommerhuset eller til udlandet uden at det koster dig eller dem der ringer til dig ekstra.

Fairness

Vi prøver at gøre vores abonnementer så gennemskuelige og fair som muligt. Det er således en selvfølge for os at afregne pr. sekund, kun opkræve opkaldsafgift når du får forbindelse og slet ikke ved opkald til numre du ringer gratis til. Vi har ingen skjulte fakturagebyrer o.l. Hvis du tilmelder dig Betalingsservice opkræver vi dog et gebyr på 9,- pr. opkrævning der svarer til vores omkostninger, men da vores abonnementer opkræves for 3 eller 6 mdr. af gangen og vi ikke udsender regninger på under 50,- er det typisk ikke så tit at gebyret opkræves. Da vi udsender regninger via email behøver du endvidere ikke at have et betalingskort eller at tanke op.

Kvalitet

Redspot har leveret IP-telefoni siden 2004, har en af branchens bedste lydkvalitet, højeste oppetid og er således kåret til "Bedste lydkvalitet og handel" af Politiken.