13. april 2011

Har Onfone eller Unotel også lukket for din telefon?

Onfone og Unotel har for nylig spærret for brug af deres IP-telefoni fra udlandet og mange kunder står derfor uden telefon. Redspot har ikke disse begrænsninger og har flyttet de første strandede kunder.

Redspot har i årevis haft kunder i udlandet og vi har ingen planer om at spærre for disse. Du kan enten vælge et nyt telefonnr. eller få overflyttet dit nuværende.

Hvis du har købt dit udstyr kan du typisk benytte det med Redspot. Du skal dog være opmærksom på at det i nogle tilfælde kan være låst til Onfone/Unotel og det vil således ikke være muligt at benytte det med mindre du får det låst op hos Onfone/Unotel. Har du brug for nyt udstyr så se mere under "Ofte stillede spørgsmål...".

Opdateret 26.4.11: Unotel har netop meddelt os at det nu igen er muligt at benytte deres abonnementer fra udlandet. Det kræver dog at man har en fast ip-adresse og kontakter Unotel for at få åbnet for denne. Det skal bemærkes at Redspots abon. ikke er begrænset til en bestemt IP-adresse og således også kan benyttes hvis man har en dynamisk IP-adresse samt fra flere lokationer, herunder via smartphones og bærbare computere når man rejser.

Redspot har siden 2004 tilbudt fastpris telefoni, også kaldet flat-rate telefoni, til ind- og udland og er blevet udnævnt til "Bedste lydkvalitet og handel" af Politiken samt "Bedste valg" af Penge og Privatøkonomi.

IP-Telefoni

Redspot IP-Telefoni (også kaldet bredbåndstelefoni) er telefoni som du kender det fra fastnet. Du kan bruge de samme telefoner, beholde dit telefonnummer og kan ringe samt modtage opkald som du plejer. En stor forskel er dog fleksibiliteten og prisen - du kommer til at spare rigtigt mange penge, men det gør vel ikke noget at der kan blive penge til forkælelse eller en rejse. Læs mere


Ofte stillede spørgsmål om IP-telefoni

Kan jeg bruge det udstyr jeg allerede har? Hvilket udstyr skal jeg ellers vælge? Hvor hurtigt kan mit nummer flyttes til Redspot? Er min internetforbindelse god nok? Få svar på disse og andre ofte stillede spørgsmål. Læs mere


Tag dit telefonnummer med til udlandet

Med IP-telefoni fra Redspot får du en uendelig lang forlængerledning på din fastnet/IP-telefon og kan holde kontakt til familien i Danmark når du rejser eller flytter til udlandet uden at det koster dem eller dig ekstra. Læs mere